Tag archief: zzp

drukwerk

De kracht van drukwerk10 september 2014

Berichten - Door: Giselka Gutschow

Als ondernemer heb je het er maar druk mee om zowel je website, de sociale media en het drukwerk bij te houden. Sommigen laten het drukwerk vallen en dat is een gemiste kans. Elk nadeel heeft ook zijn voordeel, hoe meer kanalen je bewandelt, hoe beter je je (potentiele) klanten kunt bereiken en informeren.

(meer…)

Meer..

De Typografie Poster | maak hem zelf6 juni 2014

Berichten - Door: Giselka Gutschow

Een affiche, ook wel aanplakbiljet of poster genoemd is meestal groter dan een A4 en bedoelt om op te hangen. Ze worden gebruikt voor reclamedoeleinden, maar ook voor bekendmakingen en propaganda. Tegenwoordig is er bij het ontwerp van een poster voor bijvoorbeeld de zzp’er een nieuw aspect om rekening mee te houden, namelijk dat hij uitnodigt om je website te bezoeken voor meer informatie. (meer…)

Meer..

Een mooie flyer20 mei 2014

Berichten - Door: Giselka Gutschow
Hoe het niet moet

Heb ik de opdracht om een mooie flyer te maken. Wat doe ik? Ik krijg een mooie tekst die ik voorzie van een mooi lettertype, ik zoek er een paar mooie beelden bij, voorzie alles van mooie kleuren, plaats er een mooi logo bij en klaar is Kees. En wat heb ik dan: een ratjetoe, niet mooi dus. Zo pak ik  het dus niet aan. (meer…)

Meer..