Tag archief: flyer

pdf formulier

Het pdf formulier20 april 2017

Berichten - Door: Giselka Gutschow

Hergebruik pdf

Hoe onhandig is het toch als je met regelmaat een workshop of training aanbiedt, en de de prachtige flyer of poster is niet meer te gebruiken omdat de data en prijzen niet meer kloppen. Daar is wat aan te doen, want Adobe heeft software ontwikkeld die het mogelijk maakt om in Adobe reader specifieke tekst te wijzigen in een kant en klaar pdf voor de drukker (of het web). Ik heb het een aantal keer geprobeerd, en het werkt. (meer…)

Meer..

klant

Hoe trek ik klanten volgens Jos Burgers24 maart 2017

Berichten - Door: Giselka Gutschow

“De folder werkt niet” 

Deze feedback heb ik wel eens van een  van mijn klanten gekregen. Aan het ontwerp lag het niet, maar iets anders zinnigs kon ik niet formuleren. Tot ik onlangs getrakteerd werd op een speech van Jos Burgers.

Proeven

Uiterlijkheden, zo stelt hij, zijn van belang, vooral voor mensen die jou nog niet kennen. Iets anders waarop zij hun oordeel over jou kunnen baseren hebben zij niet. (meer…)

Meer..

folder blij

Overtuigend blij

Wat leuk dat je dit blog leest. Daar word ik erg BLIJ van! 

Geloof je mij? Nee? 

Misschien helpt het plaatje hierboven om je te overtuigen hoe blij ik ben dat je de moeite neemt om dit blog te lezen. Nog steeds niet? Het plaatje is wel wat over de top. Het verhaal wordt wel drie keer verteld. Toch laat ik het staan, want wat ik eigenlijk wil laten zien is dat er meer wegen naar Rome zijn. In dit geval de foto, de illustratie of de typografische oplossing. Allemaal oplossingen die op zichzelf vertellen hoe ik blij ben.

(meer…)

Meer..

Een mooie flyer20 mei 2014

Berichten - Door: Giselka Gutschow
Hoe het niet moet

Heb ik de opdracht om een mooie flyer te maken. Wat doe ik? Ik krijg een mooie tekst die ik voorzie van een mooi lettertype, ik zoek er een paar mooie beelden bij, voorzie alles van mooie kleuren, plaats er een mooi logo bij en klaar is Kees. En wat heb ik dan: een ratjetoe, niet mooi dus. Zo pak ik  het dus niet aan. (meer…)

Meer..