Tag archief: beeldscherm

font

Font Comic Sans | vandaag gehaat, morgen retro?19 mei 2017

Berichten - Door: Giselka Gutschow

“Waarom niet Comic Sans, ik vind hem mooi.” Er zijn echt wel betere fonts te vinden als je op zoek bent naar deze sfeer, was mijn antwoord. Maar er is meer.

Windows 95

Ik weet nog heel goed dat er met de introductie van Windows 95 eindelijk een wat informele, vrolijke letter kon kiezen. Als toenmalig leek en knutselaar heb ook ik de Comic Sans (ontworpen door Vincent Connare) omarmd. (meer…)

Meer..

website

6 handige tips voor de opmaak van je website24 februari 2017

Berichten - Door: Giselka Gutschow

Creatief DTP’er

De kerntaak van de creatief dtp’er is het vormgeven en opmaken van drukwerk. Papier is een prachtig medium, meer hierover in mijn vorige, maar het is mooi dat er meer is. De spil van je informatievoorziening is je website waar belangstellenden de informatie vinden die zij zoeken. Omdat het zo belangrijk is dat je verschillende media op elkaar aansluiten sta je als dtp’er je klant met advies ter zijde als het gaat over het inrichten en vormgeven van je website.

(meer…)

Meer..

drukwerk

De kracht van drukwerk10 september 2014

Berichten - Door: Giselka Gutschow

Als ondernemer heb je het er maar druk mee om zowel je website, de sociale media en het drukwerk bij te houden. Sommigen laten het drukwerk vallen en dat is een gemiste kans. Elk nadeel heeft ook zijn voordeel, hoe meer kanalen je bewandelt, hoe beter je je (potentiele) klanten kunt bereiken en informeren.

(meer…)

Meer..