Studio GoedZo!

Van idee naar beeld

Over Studio GoedZo!

Diensten

De gediplomeerd creatief DTP professional van Studio GoedZo is Giselka Gutschow. Zij levert diensten op maat, denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een huisstijl, een brochure of een affiche. Ook legt zij zich toe op het vormgeven en opmaken van proefschriften voor promovendi. Wilt u weten wat er nog meer tot de mogelijkheden behoort, bekijk dan haar portfolio, of neem vrijblijvend contact op om de uw wensen te bespreken.

Giselka heeft kennis van mediavormgeving, typografie en kleurenleer, en kan u adviseren over het inrichten van uw website of app. Omgaan met Photoshop is een tweede natuur voor haar, maar ook in Indesign en Illustrator is zij goed thuis.

Missie

Giselka stelt zich tot doel om het optimale uit elke opdracht te halen. Giselka leeft zich helemaal in om tot een eindproduct te komen dat bij u, uw bedrijf, project of product past. Uw boodschap en uw uitstraling staan centraal – dat is wat telt.

Visie

Giselka heeft een praktische instelling. Zij denkt in oplossingen en houdt voortdurend in de gaten wat en hoe er gecommuniceerd moet worden. Zij heeft wel eens de neiging om linksom te denken als anderen rechtsom denken, wat tot verrassende resultaten kan leiden.

Werkwijze

Als Giselka in opdracht werkt zal zij, indien te bereizen, met plezier bij u langs komen om de sfeer te proeven en uw wensen te inventariseren. Giselka verdiept zich in het onderwerp. Van thema’s zoals coaching, trainingen, opvoeden, persoonlijke groei, zorg, art & design en fotografie wordt zij enthousiast.

In onderstaande video is te zien hoe een ontwerpproces kan verlopen.

Video

Dit is wie ik ben

Giselka Gutschow
creatief DTP'er

Giselka Gutschow is een creatieve techneut met mensenkennis en inlevingsvermogen. Haar levensloop komt samen in Studio GoedZo. Als jong meisje had zij al een voorliefde voor fotografie, later koos zij met haar beta achtergrond toch voor het beroep van programmeur. Na een tijdje mistte zij echter het menselijke aspect in haar werk en volgde en studie psychologie aan de UvA. Deze verschillende paden zijn bij elkaar gekomen in haar vak als creatief DTP-er. Zij is technisch sterk en perfectionistisch, zij experimenteert graag met creatieve mogelijkheden en heeft oog voor vorm en kleur.

Wilt u nog meer weten over Giselka, download haar CV.

Wat anderen zeggen over Giselka

“…heeft oog voor detail, een mooi kleurgevoel, is creatief en perfectionistisch in de afwerking…”

“…heb ik ervaren als een professionele ontwerper die ook over kleine details heel goed met mij bleef meedenken…”

“…presented the character of our art art very well and the whole picture was designed in a cheerful, attractive and clear atmosphere…”

“…Vanochtend nog kreeg ik de reactie “oh wat ziet het er mooi uit”. En dat hoor ik veel vaker :-)”

“…qua inleving, snelheid en creativiteit is Giselka eenvoudigweg een topper!”


Referenties

Studio GoedZo heeft onder meer gewerkt voor het VUmc, De Verkeersacademie, Vital Health Products, en diverse trainers, coaches en kunstenaars.

Interesse in een vrijblijvende offerte?